Ahlat Ergezen Anaokulu
Erkizan Mahallesi Zeki Ergezen Cad.Abdülsamet Sokak No 93/2 Ahlat / Bitlis

VİZYON

36-66 aylık çocuklarımızın fiziksel, duygusal, sosyal, zihinsel gelişmelerine destek olmak; yaparak, yaşayarak öğrenmeleri için ortamlar sağlamak; onlara sevgi, saygı işbirliği, sorumluluk alabilen, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak; Atatürk´e bağlı, vatanını bayrağını seven, millet, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve ahlaki değerlere bağlı, öz güveni tam, çevresi ile iletişim kurabilen; dürüst, ilkeli, hür düşünceli, hak ve sorumluluklarının farkında, saygılı ve kültür zenginliğimiz içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamaktır.

MİSYON

Okul Öncesi Eğitimde; çocuklarımızın küreselleşen dünyanın yaratıcı, yenilikçi, erdemli bireyleri olarak yetişmeleri; anne babaları da bu eğitimin sürekli bir parçası kılmak ve çocuklarının eğitimlerine yardımcı olmaları için ekip ruhuyla, enerjiyle okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak amacıyla çalışmak ve projeler üretmektir.

Beyaz Bayrak - 2017 Beslenme Dostu Okul - 2018 Okulum Temiz Belgesi - 2020
Öğretim Şekli :Sabah ve öğle grupları olmak üzere ikili eğitim verilmektedir.

Sabah ve öğle grupları olmak üzere ikili eğitim verilmektedir.

Sabah ---> 08:00 - 12:30 Öğle ---> 13:00 - 17:30

Servis bulunmamaktadır.

Okulumuz Bitlis Merkeze 62 km uzaklıkta olup, Ahlat ilçe merkezindedir.